Skikkelig lat!

Her har både mennesker og katt tatt romjulen skikkelig med ro! I dag ble det en liten tur på senteret for å kjøpe mer vitaminer og stasj før hjem til Olsenbanden. Også sov jeg litt. Igjen! Jeg har sovet mye på sofaen denne jula og jeg skulle heller ønske at det ble mer turer enn det har blitt. Foreløpig har det blitt en Oslotur første juledag og senteret i dag.

I går kjøpte min bror seg årets fyrverkeri så dette møkkaåret kan bli smelt ut med fryd! Foreløpig ser neste år ut til å starte like kjedelig som den vil slutte, og jeg håper egentlig på en nedstengning så jeg kan fortsette å være hjemme. Litt redd for å starte på jobb igjen, men det er jeg alltid etter ferier. Men nå er det litt spesielt pga virusdrit. Orker ikke mer nå!

I romjula før har vi pleid å dra på folkemuseet og på teater. Dagen før nyttårsaften har blitt en tradisjon med teater og fototur. Folkemuseet har jo uteområdene sine åpne nå gratis for en tur, men når det kunne passe så har det vært drittvær, og har været vært bra har det vært andre ting.

Nei faen heller. Etter nyttår må vi få ordnet med greier etter min fars død også, mye styr jeg ikke vet hvor, hvordan og åssen. Blir bare mas! Håper min bursdag kan bli bra iallfall, med en tur eller noe. Vil ikke ha den dagen ødelagt iallfall!

#romjula #romjul #julen2020 #jul2020 #jul #tankerogytringer #tanker #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerijulen

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Bortsett fra noen turer i matbutikken har jeg stort sett latet meg igjennom jula jeg også. Sjefen over alle sjefene på jobben, fortalte før jul at vi kom til å jobbe hjemmefra fram mot sommeren. Å det har jeg ingenting i mot, hvis jeg skal være helt ærlig. Nyttårsaften får jeg besøk av bestevenninnen min, og vi skal kose oss som vi pleier å gjøre. Ingen av oss skal sende opp noen raketter, men jeg håper været blir klart sånn at vi i det minste ser fyrverkeriet 😊

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Konatilmannen
Konatilmannen,

Har stort sett slappet av i jula og kost oss🎅Gått turer dvs jeg og sønnen min på 5 har kjørt tur til div. Lekeplasser med classy walk ( el. Sparkesykkel ) her har det også blitt gitt beskjed om at det blir hjemmekontor fram til sommeren 🤗synes det er helt greit.

nouw.com/konatilmannen
idaogarnt
idaogarnt,

Vi har bare slappet av i jula. Synes det er så godt etter masse førjulsstress 😊

nouw.com/idaogarnt