Skal ikke klage!

For en fin dag denne søndagen ble!

Natten til i dag var litt ubehagelig da det var veldig varmt inne på rommet mitt, veldig klamt ute, vifta ga ikke den kalde lufta og den våte kluten var kun fuktig. Når jeg sto opp var jeg litt gåen, men jeg skulle takle turen idag.

Vi skulle nemlig innom Oslo bymuseum som nettopp har gjenåpnet og med nye utstillinger, om krigen og teater. Det blir eget innlegg i morgen. Men utrolig interessant var det!

Når vi var ferdige på museet så var det opphold i regnet så tok vi en tur i Vigelandsparken aka penisparken og så på statuene og tok masse bilder, men ikke av peniser altså! Hehe, uff. Eget innlegg det også. For vi så noe utrolig nydelig der!

Men endelig har det vært en dag hvor jeg har følt meg ganske så bra gjennom hele dagen. Det har vært luftigere ute pga regnet, men også litt klamt, men ikke så ille at jeg ble utslått.

Nå har jeg fått dusjet og lufter ut på rommet sånn at det kan bli litt levelig der, og med vifte så håper jeg på en god natt søvn før jobb i morgen. Hva jeg skal blogge om på jobben gjenstår å se. Nå skal jeg snart legge meg å lese i en bok jeg kjøpte i dag på museet, som handler om to kvinner som skrev dagbøker under krigen. Sånt er så interessant og lese om!

God natt, blogges i morgen.

#oslo #oslove #oslotur #oslolife #majorheadache #frognerparken #vigelandparken #oslobymuseum #bymuseet #opplevelser #opplevelse


Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Så kult det bilde var, som du har tatt utigjennom vinduet 🥰 Huff ja, det var varmt og klamt i natt, men i natt skulle de bli bedre ettersom temperaturen er mye lavere og luften friskere. Ble dårlig med søvn på meg også, så jeg var rimelig sliten da jeg våknet.
nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Takk for det! 😊 Ja, i natt var det bedre. Heldigvis.
nouw.com/ingridmvsliv