Shopping-lørdag!

Shopping-lørdag!

Idag ble det en tur på senteret for vi skulle se og kjøpe litt ting og tang.

Vi startet på Rusta som har så mye fint til jula nå! De har så masse nå at jeg bare gikk og så på alt og bare drømte om å lage en kjempestor julelandsby med alt sammen. Det er en stor drøm jeg har. Men jeg tok med meg litt da, som julesåpe, juletrepynt i lyseblått og ting til Rampenissen min.

Vi fikk unnagjort litt julegaver og andre nødvendigheter før folkehelvete satte inn. Når vi dro så strømmet det på folk. Så det er lurt å være der før det åpner, lage en plan på hvor man skal, gjennomføre planen og komme seg til helvete ut.

Det var visst ikke påbud med munnbind på hele senteret, men flere butikker ønsket at vi skulle bruke det, så da gjorde vi det. Og det går egentlig greit, men for min del må jeg ha noen drikkepauser, for det blir varmt og klamt bak der og leppa tørker. Herregud, tenk hva denne verden har blitt?! De fleste går rundt og ser ut som en gjeng kirurger..

Jeg har funnet fram min fine juleplanlegger fra Memo of Norway. Jeg kjøpte den på Nille i fjor og synd den er bedre enn Listelykke sin, selvom den også er veldig fin. Nå har vi kommet igang med julegaver og godt er det! I år gjør vi det bare raskt og enkelt og prøver å bli ferdig før julestria settes igang. Jeg nekter å være med på en eventuelt ny nedstengning uten at alt er ferdig! Det går bare ikke.

Nå blir det avslapning resten av dagen og helgen før ny jobbuke. På onsdag er mer shopping allerede planlagt. Min bror har snart bursdag og, fyller for faen 30 år!! For meg vil han alltid være 4 år syngende under juletreet, men må vel innse at det ikke lenger er fakta.

#shopping #shoppingtur #shoppingsenter #shoppingdag #jul #juleshopping #jul2020 #julepynt #hjemmelagetjulepynt #rampenissen #rampenisse #rusta #memoofnorway #juleplanlegging

Liker

Kommentarer