Seks om meg (4)

Jeg har allerede laget tre stykker av dette innlegget, kan leses her her og her. Disse innleggene kommer innimellom, når jeg har klart å finne på seks nye ting om meg selv. Det kan godt hende noe av det samme kommer innimelom.

Poenget med disse innleggene er å dele såkalte upopulære meninger og humor. Meningen er ikke at dere skal kjefte meg huden full fordi jeg mener det og det fordi det er feil osv. Da vet du det.

- Ord jeg er lei av: corona, karantene, isolasjon, solidarisk, egoist, hytta, bli hjemme, portforbud, avlyst, mørketall, smitte, kohort,

- Lyder jeg ikke liker: Skraping av gaffel mellom tenna, tygging av tyggis, gnisningen og smellingen,

- Folk som skriker når de synger. Bare slutt med det! Det finnes ikke fint. Bare irriterende. Kvinnelige artister er verst her.

- Jeg danset med en lærer på skoleballet på ungdomsskolen. Og satt ikke med folk i klassen. Fordi ingen ville henge med meg og jeg kunne like godt blitt hjemme. Men min mor hadde sydd et fint skjørt til meg så jeg følte jeg måtte dra.

- Når det kommer til lege og sykehus greier er jeg utrolig pysete! Hvis jeg må på sykehus eller ta noen undersøkelser noen gang kommer jeg til å foreslå dette: Bedøv med hjemme, helst mens jeg sover, ta med meg dit jeg skal og gjør det som skal gjøres, få meg hjem og la meg våkne opp hjemme igjen. Da merker jeg ikke noe til noe av undersøkelsene og angsten fyker ikke i taket. Forhåpentligvis.

- Jeg tiltrekkes av fargene gult og grønt og ting som glitrer! Har ting ikke glitter ser jeg på det som kjedelig.

#bloggnouw #blogg #nouw2020 #noowblogger_hobby #nouw #hverdag #hverdagslivet #hverdagsliv #hverdagen #hverdagstanker #hverdagsblogg #seksommeg #ommeg #detduikkevissteommeg #tingommeg #5ommeg

Liker

Kommentarer