Seks om meg (3)

Dyr: jeg elsker dyr! Vært glad i dyr siden jeg var liten, mulig jeg er født dyreelsker. Jeg med bestefar i fjøset til kuene fra jeg var ca før to år, og måtte alltid hilse på grisene og mate hunden med brødskorper. Jeg tiltrekker meg mer dyr enn mennesker, men det gjør ikke noe for jeg liker ikke mennesker uansett..

Blogge fra mobil: Jeg blogger mest fra mobilen for det er enkelt for min del da den er med overalt og PC er bare hjemme. Jeg liker ikke drasse med PC ut av huset. Når min forrige blogg Blogger kuttet ut appen var det ikke gøy lenger. Så fant jeg Nouw som har app så da ble det mer gøy igjen med blogg. Da kan jeg blogge på farten også.

Stirring: Jeg blir alltid glodd og stirret på av barn og ungdom. Er jeg så stygg? Engang fikk jeg spørsmål om jeg var gutt eller jente. Vet ikke svarte jeg da. For et idiotisk spørsmål. Det leder til neste punkt.

Pen: Jeg lever ikke for å være pen i andres øyne. Enten får folk ta meg for den jeg er eller holde seg langt unna meg! Jeg er mest sansynlig ikke interessert i noen av dere uansett.

Sminkekost: Når de som sminker seg dunker kosten på paletten etter å ha tatt sminke på kosten. Skal de ikke ha sminken på kosten da? Når de dunker den så blir det jo borte? Støver bort i luften. Sløsing! Og utrolig irriterende! Og det ser dumt ut.

Albue hilsen: Nå for tiden er det nærmest ulovlig å ta hverandre noen steder. Det har kommet nye hilse metoder. Men en ting reagerer jeg på. Vi skal hoste og nyse i albuekroken. Og vi skal hilse med å dunke albuene mot hverandre. Er det litt korttenkt? Blir ikke ting spredt til smitte da?! Syns det er litt korttenkt jeg da, men..

#bloggnouw #blogg #nouw2020 #noowblogger_hobby #nouw #hverdag #hverdagslivet #hverdagsliv #hverdagen #hverdagstanker #hverdagsblogg #seksommeg #ommeg #detduikkevissteommeg #tingommeg #5ommeg

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
Fint å bli bedre kjent med deg 😊
nouw.com/jasmineee
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,