Seks om meg (2)

- Se og Hør: Jeg leser Se og Hør. Og jeg er ikke redd for å innrømme det. For jeg har hørt om folk som nekter for å lese sånne blader. Kanskje de titter litt når de er på legekontoret, men ikke ellers. Men da har jeg et spørsmål. Hvorfor minker det fort på disse bladene i butikker da? Jeg tror ikke at legekontorer kjøper opp alle blader som kommer ut... Hvor får legekontorer egentlig blader ifra? Det fører til neste punkt.

- Blader på legekontor: Uansett om jeg skal til legen eller tannlegen så klarer jeg ikke å se i et blad mens jeg venter. Hos tannlegen flyr jeg ofte på do før timen. Hos legen tørr jeg knapt ta i noe i frykt for smitte. Jeg klarer ikke konsentrere meg pga at jeg alltid gruer meg.

- Sykehus: Er det et sted jeg aldri kommer til å sette mine bein så er det på sykehus. Hvis jeg engang plutselig må innom så må de dope meg ned hjemme, kjøre meg dit, gjøre det de skal og kjøre meg hjem igjen så jeg ikke merker noen ting eller merker at jeg i det hele tatt var borte. Ærlig talt, jeg takler det bare ikke!

- Merket Fila: Jeg har siden jeg var liten trodd at Fila het Fils pga den rare greia på slutten av ordet ser ut som en S.

- Rumpevrikk: Min mor sier jeg vrikker på rumpa i søvne hvis hun prøver å vekke meg. Ikke spør meg om hvorfor, for jeg sover jo..

- Fra drøm til virkelighet: Jeg pleier å ta med ting fra drømmene når jeg sover til virkeligheten når jeg våkner. Kan f.eks be min mor vente da jeg må gjøre noe ferdig i drømmen.

#bloggnouw #blogg #nouw2020 #nouwblogger_hobby #nouw #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #seksommeg #ommeg #detduikkevisteommeg #tingommeg #5ommeg

Liker

Kommentarer