Seks om meg (1)

- Kø på bussholdeplass: Når folk steller seg på rekke på holdeplassen så vet ikke jeg hvor jeg skal stå. Det står en der og det står en på helt andre siden. Det står noen i skuret og en utenfor alt. Så da kommer jeg og steller meg der jeg syns passer. Gjerne foran folka utpå kanten, i mellom eller på en av endene. Spiller egentlig ingen rolle for alle kommer på og jeg ser ikke på det som en viktig kø og følge.

- Går i en annen dør: Jeg er ofte utenfor saueflokken. Er det et sted med mange dører f.eks og de fleste går ut i kø ut den nermeste døra, går jeg ut den døra lenger bort. Da har jeg kommet meg fortere ut enn de som fortsatt stamper i kø. Det må ikke følges en kø hele tiden!

- Hater å gå i oppoverbakker: Er det noe som dreper humøret mitt er det oppoverbakker. Da senker jeg farten veldig og subber. Da er tur ikke noe gøy lenger.

- Med ræva i været: Når jeg på jobb må ordne i noen hyller skal du være sikker på at nederste hylle ikke blir gjort noe med. Jeg foretrekker å jobbe i min egen høyde, ikke strekke meg for mye og iallfall ikke stå med ræva i været. Det er så stygt og utrolig slitsomt. Og når jeg må opp igjen så blir jeg så svimmel, så nei takk! Må få satt noen krav der ass.. Stol hjelper ikke, just saying.

- Ikke spør meg: På jobb så håper jeg at ingen kunder spør meg om hjelp. Ute blandt folk håper jeg at ingen spør meg om veien til et sted. Jeg kan svare, det er ikke det, men åssen jeg svarer. Jeg for min del syns jeg høres helt på trynet ut. Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan, ingen kan forvente noe mer. Det er en grunn!

- Fredagstaco: Her i huset har vi taco alle andre dager bortsett fra fredag. Jeg er imot en spesiell rett på en spesiell dag. Vil jeg ha pizza på en onsdag har jeg det. Vil jeg ha taco på en mandag har jeg det. Bare tull med sånne mat og dag regler.

#blogg #bloggnouw #nouw #nouw2020 #nouwblogger_hobby #hverdagstanker #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagsblogg #seksommeg #detduikkevissteommeg #ommeg #tingommeg #5ommeg

Liker