Sånn var første uken tilbake på jobb!

På mandag var jeg tilbake på jobb igjen. Noe som var veldig skummelt og jeg var så nervøs at jeg var helt ødelagt på kvelden, to paracet og bare avslapning med Nano hele kvelden. På jobb gikk det bra, jeg kjenner jo mine oppgaver og jeg skulle jobbe med bloggen. Jeg tok bilder og lagde to innlegg og la ut ett. Jeg pleier å ha på radioen mens jeg holder på. Aktivumralingen.blogspot.com for de som vil sjekke ut den.

På tirsdag skulle jeg prise varer på inntaksrommet, nok en oppgave jeg er kjent med. Jeg priset varer og hørte på radio, den muligheten med radio er så koselig! Jobber litt bedre med musikk til. Denne kvelden ble det også hodepine, men denne gangen pga bussturen hjem. Fordi den ble så uansvarlig at ble jeg ikke smittet der så vet jeg ikke noe mer! Jeg sendte inn klage til ruter, men fikk bare standard svar. Men hvorfor skulle jeg måtte vente på neste buss når det var en sitteplass til meg, men det allerede var to barnevogner på og den tredje som var en tvillingvogn som det ikke var plass til presset seg inn og sperret for den eneste utgangen bussen hadde... jeg gir opp!

På torsdag skulle jeg egentlig jobbe på inntaksrommet igjen, men i den meldingen jeg hadde fått om tilbud til å jobbe igjen sto det også at jeg kunne jobbe med blogg hjemme hvis jeg fant det tryggere. Så jeg valgte det. Jeg skrev om to avdelinger vi har på jobben, skekkeri og service. Men jeg måtte kladde på ark fordi jeg fikk ikke logget på jobb-bloggen på min private PC. Jeg prøvde, men skjønte ikke åssen det kunne gjøres uten å logge av min private bruker. Ikke så teknisk anlagt på sånne ting dessverre.

Noen som forresten husker serien som gikk for endel år siden på NRK, The Tribe? Det handlet om en gjeng med ungdommer som måtte prøve å leve videre etter at alle voksne ble utslettet etter et virus og de dannet tribes eller grupper for å prøve å overleve uten de voksne. Tenk om det viruset vi lever med gjorde sånn at det ble sånn nå? Dessverre hadde jeg nok ikke vært ung nok til å overleve, men jeg ville helt klart tatt muligheten og dannet den kuleste gruppen! Haha, uff. Jeg husker også at når den serien var populær her i Norge, at programmet Etter skoletid som sendte serien arrangerte at de noen av de kom til Norge, jeg dro, ble malt i ansiktet og fikk et signert bilde av han som spilte Zoot. Jeg lurer på hvor det bildet ble av... Men jeg ser nå den serien på YouTube og ønsker meg den på DVD!

Så ja, det var denne uken! Mandag er det jobb igjen så får vi se hva som skjer framover med alt mulig. Jeg ønsker meg hele serien av The Tribe så jeg kan låse meg inne med det og diamond paintings!

God helg!

#backtowork #jobb #jobben #hjemme #hjemmekontor #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #thetribe

Liker

Kommentarer