Sånn er det bare!

Det skjer at jeg ikke tenker på corona i det hele tatt. At jeg føler ting er som normalt. Livet går videre, folk er ute og gjør som de ellers pleier. Og det er helt lov! Man skal ikke trenge og tenke på det hele tiden. Det er ikke bra det heller.

Men så slår det meg innimellom. At verden er som den har blitt pga dette. Mange nye regler og forholde seg til. Enkle regler, men også irriterende. Hele verden går og gnir seg i hendene med antibac. Hele verden kler seg med munnbind. Nedstengninger og grusomheter. Jeg vil helst slippe og tenke på dette hele tiden, og når jeg klarer det er det befriende og jeg kan nyte en dag uten noe særlig nyheter og oppdateringer. Men så slår det meg igjen.

Tenk at et virus skal ta knekken på en hel verden... jeg syns det er sykt.

Folk har sine meninger om dette, folk følger regler på sin måte. Men det må vel være lov så lenge reglene følges? Må folk absolutt gjøre alt helt likt?

Også det med flere tanker på engang. Det har jeg blitt fortalt at det er ikke lov. Du skal tenke på corona hele tiden, dagen lang, og kun det. Tenker du på andre ting tar du ikke hensyn eller følger ikke reglene. Du skal se på alt av nyheter og pressekonferanser, altså det går bare ikke og det gidder jeg bare ikke! Ikke har jeg tid heller.

Den såkalte dugnaden har jeg meldt meg ut av for lengst. Men det betyr ikke at jeg ikke følger forhåndsregler. Jeg vasket og spritet hender lenge før dette. Jeg ønsket meg antibac til jul i 2019, og det viste seg og komme godt med. Jeg har alltid god hygiene. Avstand til folk har jeg holdt siden jeg fikk angstdiagnosen i første klasse. Jeg er ikke noe glad i mennesker så avstand holder jeg enkelt. Munnbind begynner jeg og få taket på nå så det bruker jeg ved nødvendighet. Tenk at jeg skulle havne der til slutt jeg og?! Problemet er bare haka mi, jeg må hele tiden dra maska ned fordi haka holder den ikke på plass.

For meg hører ordet dugnad hjemme i et borettslag hvor folk flest ikke vil delta, folk prater prater bort tiden isteden for å rake plenen, og forventning av forfriskninger som ikke kommer. Skuffet og slitne. Ja, vi er slitne nå også pga regler osv, men det er mer psykisk enn fysisk.

Ellers så prøver jeg å leve som normalt med handleturer, opplevelser, turer og kultur som museum og teater hvis mulig. Som min mor pleier å si; at jeg må luftes. Tre dager inne i strekk går bare ikke. Og gjerne turer bort fra hjemmet, Osloturer kommer da godt med. Jeg vil mye heller flytte dit..

Dere må gjerne tenke deres om alt dette, men det har ikke noe å si for meg, for jeg har alt på mitt rette og rene, jeg gjør så godt jeg kan og det bør være godt nok.

#tankerogytringer #tanker #tankerogmeninger #tankertildeg #meninger #sterkemeninger #mening #minemeninger #coronavirus

Liker

Kommentarer