Så typisk

Nå trodde jeg at jeg skulle slippe unna å bli forkjølet. Jeg har tatt mine forhåndsregler med å vaske hender nøye, bruke antibac, holde meg unna folk som hoster og nyser uten å holde for, men neiida! En eller annen liten dråpe har sneket seg inn i mitt system og nå er jeg potte tett! Takk skal en faen meg ha!

Men i disse tider må folk skjerpe seg litt syns jeg. Nå er vi i den verste smittetiden med influensa og corona virus. Men likevel går folk og hoster og nyser uten å holde for. Og når de holder for så gjør de det med håndflaten som de like etterpå tar på ting med. Hva faen tenker de egentlig på? Gir de faen eller hva er greia?! Tenker de at nå er jeg syk og da vil de ikke være det alene så de driter i hva de gjør?! Alle tåler å være litt syke eller hva?! Nei! Ikke alle tåler det! Og ikke alle har tid til det! Tenk på de som allerede har sykdommer som blir verre med en liten forkjølelse? Nei, vi må bli flinkere med hensyn og hygiene.

Jeg unngår å ta så mye rundt meg, holder avstand til folk om mulig, har flere flasker med antibac med meg, vasker hender og sånne ting. Greit, en enkel forkjølelse er helt greit, men en ny runde med lungebetennelse orker jeg bare ikke! Ikke har jeg tid heller! Det skal faen meg bare ikke skje! Om jeg så må ta tak i folk for å be om å ta litt hensyn så får jeg tørre det.

#forkjølet #sykdom #sykdommer #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #hypokondriker

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
God bedring 🥰 Tror ikke det går å unngå basseluskene gitt...., enten blir man syk på grunn av skiftende vær eller så blir man smittet av de som ikke tar noen forhåndsregler. Folk er veldig slappe med å holde for når de hoster og nyser, og det sikkert mange av de som også forlater toalettet uten å vaske hendene også 😫
nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Det er jo bare ekkelt! 🤢 Alt skal se så bra ut utenfra, men hygiene, nei det går i glemmeboka. Jeg beklager, men det er bare dårlige greier!
nouw.com/ingridmvsliv