Rart å tenke på!

(Bildet er tatt på Norsk folkemuseum.)

Noe jeg har tenkt på i mange år nå er forskjellig mat på forskjellige dager. Som Taco-fredag og maten på julaften, da spiser nesten hele Norge mye av det samme, som ribbe med tilbehør eller pinnekjøtt med tilbehør. Eller noe annet.

Jeg kan skjønne det den ene dagen på julaften, men ikke taco hver fredag. Jeg liker ikke sånne regler at det skal være en mat på en fast dag. Her i huset er det taco forbud på fredager pga det der. Her spiser vi det når vi vil, men boikotter taco-fredagen. Men jeg kunne fint spist ribbe når som helst også. Sånn egentlig.

Pizza på en mandag går like bra som taco på en onsdag. Lam er like godt på høsten som til påske. Matdag-regler er bare idiotisk og teit! Greit med tradisjoner, men det trengs ikke bare å holdes til en spesiell dag hvis du vil ha det en helt annen dag.

#mat #matrett #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Her er det ikke tacofredag for å si det sånn! 😊 Taco spiser jeg når jeg vil, samme med all mulig annen mat. Men skriver meny hver uke, å da går jeg ut fra hvordan dagene mine er når jeg skal lage middag! 😃 Skal faktisk ha taco nå på fredag, men det er av ren tilfeldighet da jeg er borte hele dagen på fredag! 😃

nouw.com/theresebraathen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Spis hva du vil når du vil! 👍🏻😄

nouw.com/ingridmvsliv