Premie for test

Når jeg skal til tannlege, lege, eller andre ting jeg helst ikke vil gjøre, men må igjennom så unner jeg meg noe etterpå. Noe jeg har veldig lyst på. Denne gangen var det Corona testen for et par uker siden som dette gjalt så dette er hva jeg unnet meg denne gangen.

To fargeleggingsbøker fra Johanna Basford med jul og skog som tema.

Da jeg la ut på Instagram det første bildet jeg fargela i Johannas Hemmelige hagen så fikk jeg over 90 likere på det! Og det er MYE og utrolig artig! Fargelegging er og blir veldig populært og noe jeg aldri går lei og koser meg veldig med. Når jeg kan holde på med farger så er jeg kjempe happy! Så nå blir det artig og fargerikt framover!

Jeg så litt på Diamond paintings også, men klarte ikke bestemme meg for hva slags motiv jeg ville ha da det var så mange fine på forskjellige sider. Men en annen gang går jeg nok for et fint og glitrende motiv også.

Idag kom en bok i posten, så jeg mangler den andre. Kan skjønne det kan ta litt tid da det var en jule fargebok og det er langt utenfor sesongen. Men jeg klarer fint å vente. Men nå skal jeg farge mye i påskeferien!

#farge #farger #fargelegging #fargerik #fargebok #fargelegge #fargevalg #fargebøker #fargeleggingforvoksne #johannabasford #hobbyblogger #hobbyblogger #hobbybloggare #hobbyer

  • Hobbyer

Liker

Kommentarer