Positivt og negativt ved bruk av munnbind

Nå har det kommet dit at jeg må bruke munnbind i arbeidstiden også. Noen har allerede brukt det en stund, men etter det i forrige uke, med noen i karantene osv så har det blitt strengere, akkurat som om det ikke var strengt nok. Men det er bare å bite det i seg, heller noen timer bak et munnbind og litervis med antibac enn med uker i respirator eller evig søvn under jorden.

Og mens jeg har jobbet satt jeg og tenkte ut positive og negative ting med nettopp bruk av munnbind. Her er noe, men det finnes sikkert fler! Skriv i kommentarfeltet hvis du har noen.

Positivt:

- Du kan mime til din yndlingssang uten at noen ser det. Være den ultimate popstjerne samtidig som resten av kroppen oppfører seg helt vanlig.

- Du kan gi noen som du syns er irriterende en stygg grimase, gjeipe, etc, hvis de ikke har et røntgensyn så ser de det nok ikke og dere bevarer ‘vennskapet’.

- Du kan gjespe uten å være uhøflig.

- Har du glemt å pusse tenna er det bare deg selv det går ut over, selvom jeg ikke lukter min egen ånde de gangene jeg har glemt det.

- Ta på solbriller og du blir helt anonym hvis du i tillegg kler deg nøytralt.

- Det varmer ansiktet hvis det er kaldt ute.

Negativt:

- Du kjenner kvisene presse på og at kinnene vibrerer/pulserer eller prøver å presse seg selv ut av huden. Og leppene blir tørre.

- Det dekker ikke for andre folks svettelukt eller annen lukt.

- Bruker du det feil er det lite vits og det blir veldig dyrt når du må bytte hele tiden. Ser mange som bruker det feil og det er veldig irriterende!

- Det er ikke sikkert det beskytter like godt som folk liker å tro.

- Det kan bli en falsk trygghet.

- Ingen ser at jeg smiler tilbake når noen hilser.

- Den doggingen på brilleglassene min mor sliter med ser virkelig ikke artig ut. Kanskje en god grunn til å droppe synssjekken? Ikke bra det heller..

#munnbind #coronavirus #hverdagstanker #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagsblogg

  • Hverdag

Liker

Kommentarer