Peter Jöback @ Oslo konserthus 1.6.19

Dette ble en stor opplevelse! Da jeg tok bilde med plakaten bak meg visste jeg ikke at jeg skulle få ta bilde med han på ekte. Ordet starstruck er for svakt til det øyeblikket.

Konserten begynte presis 19.30, der var han på punktet. Jeg hater å vente på overtid så dette setter jeg stor pris på. Han startet med et par sanger, og fortalte om bakgrunn og sånt for valg av sang under hele konserten. Han har hatt et tøft liv, men han har seiret med en stor rolle på Broadway og mye bra musikk og andre roller.

For meg var dette utrolig stort å oppleve. Jeg har vært fan siden jeg hørte den nydelige sangen han gjorde med Sissel Kyrkjebø. Når var det, 2002? Så har hørt på han med gjevne mellomrom i flere år. Tror jeg har sett han live en gang før, da han kom til Lillestrøm.

Han sang Stockholm i natt på konserten nå, og det er en av mine yndlingssanger, den er så fiiin!! Og kl. 21.15 skulle det være over, men han tok flere ekstra nummere. Han spurte om vi ville ha mer, og det ville alle. Så det varte litt lenger til alles glede.

Før konserten kjøpte jeg hans nye CD. Kunne kjøpt ferdig signert, men når selger sa at han ville signere etter konsert kjøpte jeg en som han skulle signere. Og under signeringen tok folk selfie, så da ville jeg også. Han tok CD og signerte, tok bilde og håndhilste. Gikk ut av kaoset for å sjekke bildet. Men det hadde ikke blitt noe bilde. Da ble jeg stresset, men min mor fikk sagt at vi måtte ta et nytt og da ble det et fint bilde. Da var det å gå ut i sommerkvelden med blandede følelser. Starstruck, stress, angst, vond rygg, sliten...

#konsert #oslo #oslokonserthus #peterjöback #starstruck #starstrucked #opplevelse #opplevelser

Liker