Påskeferie! Mine planer.

På torsdag fikk jeg endelig påskeferie, noe som er veldig etterlengtet nå. Jeg trenger fri fra jobb og hverdag, Corona og mas! Denne ferien skal være uten nyheter og den angsten det medfører. Det får vente til etter ferien!

Hva skal jeg gjøre i ferien? Det er ikke så mye som er fast planlagt. Påskeferien er den ferien vi har uten så mye tradisjoner. Men jeg har noen ideer!

- Pynte til påske. Jeg henger litt etter, men skal få begynt nå i helgen.

- Noen turer til Oslo. Ta bilder, Gravsafari, stolpejakt, Akershus festning hvis det er åpnet ute, der tenkte jeg å filme noen TikToks også. Min mor får ikke ferie før til torsdag så enten venter jeg eller starter på egenhånd.

- Gå tur. Blir nok noen små gåturer her hjemme også, helst minst mulig her da det er så lite å se og ta bilder av. Har gått turer her i nærområdet i over 30 år så det er på tide med nye omgivelser. Se nye steder. For meg blir det kjedelig å bare gå en tur uten å ta bilder, det er liksom min motivasjon.

- Fargelegge. Når jeg deler mine fargelegginger på Instagram får jeg flest likes. Ikke at det er det viktigste, men det er jo artig også!

- Diamond painting. Prøve å gjøre ferdig det bildet jeg holder på med.

- Olsenbanden. Den 29. starter Olsenbanden på tv igjen. Så jeg må planlegge Osloturer og gåturer opptil de filmene jeg helst vil se, så turene blir mulig tidlig på morgenen så jeg er hjemme før 12, eller jeg ser det som er på ettermiddagen. Jeg har jo sett alt før, men det blir samtidig litt krise å gå glipp av det.

- Spise godis. Med tilmålt mengde selvfølgelig, men jeg skal unne meg litt i påsken. På påskeaften skal jeg åpne påskeegget jeg fikk fra jobben også.

Dette er iallfall det jeg har tenkt, om det skjer noe annet eller noe i tillegg finner vi ut av mens dagene går.

Hva skal dere gjøre i påsken?

#påsken2021 #påske #påskeferie #påsken #påskefri #påske

Liker

Kommentarer