Pakket ut mitt nye Instax kamera!

Etterhvert idag fikk jeg endelig somlet meg til å pakke ut og sette igang kameraet. Jeg tok frionsdagen veldig nøye og sov bort halve formiddagen på sofaen sammen med Nano. Dette går ikke i lengden, men sofaen er så god, joooo!

Men uansett, kameraet funker nå og noen bilder er allerede tatt. Når det blir vår og litt varmere ute skal det tas med ut på morgenturer tenkte jeg. Vet ikke hva det tåler av kulde og det skal bli minus 20 har jeg hørt!

Det som var med i boksen var et kamera, to AA batterier, noe til en knapp, og en tråd til å feste på så du kan bære kameraet rundt hånda. Man kan få kjøpt en veske til den, det har jeg på mitt andre kamera, mulig jeg kjøper en til denne også. Filmen man bruker følger ikke med, men kjøpes utenom, det finnes en pakke med to filmer til ca 240kr og en pakke med en film til ca 130kr, prisen er ca da jeg ikke husker nøyaktig.

Også var det å få på tråden, sette inn batteriene som ikke var så lett, sette inn en film på ti ark og bare sette igang! Dette kameraet har en blitz som jeg ikke kan styre så det gjelder å velge ikke alt for lyse steder, noe jeg ikke klarte å gjøre selvfølgelig. Jeg tok første bildet av Nano, og det ble litt for lyst pga lyset utenfra skinte inn. Andre bildet også, den lyse snøen og blitz gjør det lysere inne. Dette er bare å lære seg og finne ut av framover.

Det blanke på linsa er et selfie vindu, og drar jeg ut en del ytterst på linsa kommer kameraet i selfie modus. Det må prøves ut en dag, når jeg ser litt mer stelt ut, nå har jeg jo det bustete sovehåret og skal snart i dusjen, men gadd ikke vente med å pakke ut kameraet.

Jeg syns egentlig dette er mye enklere å deale med da mitt forrige kamera kunne stilles inn i forhold til lyset og det var litt vanskelig å følge med på da det endret seg hele tiden og hvis jeg tok et bilde og den hadde flyttet seg kunne bildet for mørkt.

Det er det som også er det morsomme med dette kameraet, bildene blir aldri så perfekte uansett hvor mye du prøver. Dette er ikke et digitalt kamera, du må se igjennom en linse og bare prøve deg fram til et Ok bilde. Men det pleier å bli brukbart og jeg digger disse kameraene!

Sånn ble altså bildene. De ble litt for lyse, men de ble også brukbare. Blitz og lys er ikke noe jeg kan styre, jeg må bare tilpasse motivet mitt til åssen det er rundt meg og ta det derfra.

Perfekt til fototre-prosjektet mitt!

Det å være proff i dette, ta flotte bilder osv hadde ikke gjort noe, jeg lærer gjerne mer tips og triks!

Jeg er spent på om jeg kan bruke dette på turer i sommer, det hadde vært utrolig gøy! Litt redd for at det kanskje kan bli for varmt for kameraet og filmen, da det ikke kan være for varmt eller for kaldt. Ikke så enkelt, men jeg må bare teste ut mens jeg går. Min mobil tåler ikke denne kulden f.eks, da går et fulladet batteri over til 0 fortere enn svint! Veldig irriterende! Så det må tilpasses og passes på.

Vil ikke ha noe ødelagt heller da dette er veldig dyre greier. Kameraet er kjøpt på Claes Ohlsson til 799kr. Filmer hadde jeg fra før.

#insta #instaxmini #instaxmini11 #instaxfun #hobbyblogger #hobby #hobbybloggare #hobbyer

  • Hobbyer

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Gratulerer med nytt kamera, og det skal bli spennende å se bildene dine etter hvert 🥰 Jeg var på en Babydusj for et par år siden, og da brukte vi et sånt kamera og tok bilder av alle som var der. Så hadde en av gjestene laget en ramme med hønsenetting over, som alle bildene ble festet på med en liten klype. Et ordentlig fint minne for henne som skulle ha barn 😊

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Det hørtes jo veldig fint ut! Fin måte å samle minner på med et sånt kamera. 😊👍🏻

nouw.com/ingridmvsliv
Jovana
Jovana,

Grattis, älskar den kameran 😍

nouw.com/jovana
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,