Oppe midt på natta! Dagens planer!

God morgen! Dette her var fryktelig tidlig i grunn... min mor dro nettopp på jobb. For Nano er dette alt for tidlig. Og jeg venter bare på å kunne spise frokost så jeg kan dra.

Jeg skal nemlig fortsette Stolpejakten i Oslo, i sentrum denne gangen. Og jeg er litt nervøs. Det verste er at jeg knapt kan følge min egen retningssans, men nå må jeg lese kart alene! Et kart som ikke er noe særlig detaljert, punktene har kun stikkord. Og jeg må lete meg fram og kanskje se rar og mistenksom ut. Det gjør ingenting sammen med noen som kan snakke for seg, men jeg alene blir dette nok veldig angstfylt og jeg kommer hjem uten nye stolper. Nei, jeg må jo bare prøve!

Og hvorfor så tidlig? Jo, fordi planen er å være hjemme før tolv! Helst halv tolv da Olsenbanden starter kvart på. Også fordi da er jeg hjemme igjen før andre folk tyter ut og derfor blir det en trygg tur uten så mye folk. Min mor har andre planer etter jobb i dag, derfor blir det sånn. Men på torsdag har hun ferie og vi kan fortsette eller gjøre andre ting. Alltid bedre å være to-tre stk på tur en bare en! I sommer kan vi kanskje dra lenger bort enn Oslo også..

Men nå er dette min skumle plan for i dag, satse på greit vær, og at jeg iallfall finner en stolpe!

Hva skal dere idag?

Ha en fin dag!

#godmorgen #haenfindag #påsken2021 #påskeferie #påsken #påskefri #dagensplaner #bypåske

Liker

Kommentarer

BaLaBu,

Ha en flott dag 😊

nouw.com/balabu
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,