Olsenbanden 50 år!

Denne uka har Olsenbanden blitt feiret da de fyller 50 år i år.

På tirsdag startet det hele med en avduking på Kampen. To original biler sto der, den ene med barnevogn på taket som på første film. Utrolig kult!

Pål Johannessen som spilte Kjell og Valborgs sønn, Basse og Solfrid Heier som spilte kjæresten til Benny, Ulla avduket det blå skiltet.

Etter det ble det tatt bilder og folk var nærmest desperate. Hater når det blir press og stress på den måten, men skulle de skulle jeg og!

Når de kjørte videre til Saga kino gikk vi til Tøyen og spiste en is før vi dro hjem igjen.

Jeg tror det var på Facebook jeg deltok på en konkurranse hvor en kunne vinne billetter til gallavisningen på Olsenbanden for full musikk som var i går, lørdag 8.6. Oslopix har en filmfestival i gata mellom Klingenberg og Saga kino og de skulle under hele uka vise alle de 14 filmene av Olsenbanden. Vi hadde dessverre ikke planlagt å se noe. En skulle svare yndlingsfilm av Olsenbanden, noe jeg gjorde og hadde egentlig glemt hele greia. Plutselig, på jobb på torsdag hadde jeg fått en beskjed om at jeg hadde vunnet to billetter. Jeg som ikke pleier å vinne noe som helst vant plutselig når jeg ikke hadde planlagt noe denne helgen. Men vi dro og det var kjempeartig! Det ble prisutdeling, noen fikk signerte bilder og filmen ble vist og jeg storkoste meg!

#olsenbanden #olsenbanden50 #olsenbanden50år #sagakino #oslo #oslopix #opplevelse #opplevelser

Liker

Kommentarer