Nytt motiv fargelagt

Det er noe med de regnbuefargene altså! Det må være noe av det flotteste som finnes! Og det er ikke pga hva det står for når det kommer til regnbueflagget og sånt selvom det også er flotte greier.

Dette motivet er fra den julete fargeboka jeg viste sist med hun jenta på skøyter, men det betyr ikke at jeg kun bruker julefarger, som rødt, lilla, grønt osv. Det hadde blitt utrolig kjedelig i lengden. Første gang jeg så motivet tenkte jeg regnbuens farger. Fargene kommer til meg når jeg ser på motivet rett og slett.

Når jeg fargela musa brukte jeg fargeblyanter. Men jeg foretrekker tusjer når jeg fargelegger. Jeg lurte litt på åssen dette skulle gjøres, men jeg valgte to forskjellige brunfarger, brukte den mørkeste der hvor det allerede var skygge og den lyse på det hvite. Jeg syns det ble veldig fint egentlig.

Jet har allerede startet på et nytt motiv, men finner ikke helt fargen på den, da motivet er jul, men jenta bruker en alvete sommerkjole. Jeg må søke inspirasjon for denne! Innlegg om den når den er ferdig.

#cutesychristmasspecial #colouringheaven #julemotiv #farge #farger #fargelegging #fargebok #fargerik #fargelegge #fargevalg #fargebøker #fargeleggingforvoksne #kreativ #kreativitet #kreativt

  • Hobbyer

Liker

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så fin och söt ❤
nouw.com/enitalienareisverige
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,