Nytt i min bujo denne måneden

Denne måneden begynte jeg med noe nytt i min bujo, nemlig å notere opp hvor jeg ligger på topplisten her på Nouw bloggen. Ikke at det egentlig spiller noen rolle hvor jeg ligger, men jeg må innrømme at det er veldig gøy å ligge så langt oppe! Ikke at jeg helt skjønner kriteriene på det der, men jeg har ligget godt under 100-plassen også! Men jeg tror at det hjelper å blogge ofte og ha gode innlegg og ikke la det gå over en uke før nytt innlegg kommer. Men hvis det skjer og jeg faller ned igjen så er ikke det noe stress heller, da er det vel å jobbe seg opp igjen eller ta det som det kommer.

Noe annet nytt er en oversikt over alle Fleksnes episodene. Jeg har notert opp alle og satt på dato for den dagen jeg så episoden. Fleksnes er bare gull! Jeg liker typen. Og det er litt irriterende at han blir behandlet som han blir innimellom, som i den episoden i heisen og på toget, hvor folk bare blir sure på han. Han vil jo bare prate, få nye venner, skaffe bekjentskap, men folk gidder liksom ikke. Hadde det vært meg hadde jeg nok hørt på han og prøvd å føre en samtale kanskje fått en uforglemmelig opplevelse. Noen ganger får jeg bare lyst til å gi han en klem.

Så ja, jeg fortsetter å ha det gøy med bujo. Til neste år skal jeg lage min egen igjen. Jeg har allerede startet litt, men må komme i gang hvis den skal bli ferdig eller klar til januar.

#bulletjournaladdict #bulletjournal #bulletjournalen #bujo #bujofun #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen #tankertildeg

Liker

Kommentarer