Nytt for året i min bulletjournal

I år har jeg Mina Jacobsens bulletjournal, og jeg er kjempefornøyd med den. Den er kjempefin, har fine motiver og det er gøy å fylle ut humør og vane logg igjen. Boka har også noen blanke sider som jeg kan bruke til det jeg vil. Og samme som i fjor har jeg laget budsjett side hvor jeg skriver lønn og så skal jeg prøve å spare litt hver måned. Det må jeg klare!

Noe annet jeg må klare i år er å lese mer bøker! Så det nye i år er en leselogg. Jeg har inspirasjon fra Pinterest og Instagram. Men da jeg ikke er så flink til å tegne opp noe fancy greier ble det noen enkle ruter for dager og måneder. Foreløpig har det gått bra, jeg leser en biografi om Henrik Wergeland for tiden og den er veldig interessant så kanskje det gjør lesingen lettere? Noen kvelder kan det jo være at jeg ikke gidder, mens andre ganger kan jeg lese flere kapitler. Jeg er ikke som min mor, som bare kan lese uten videre. Hun leser over 80 bøker i året!! Jeg er veldig glad i å lese, men er ikke like flittig som henne. Men jeg håper dette gjør det lettere!

Hei, 2020, nå skal det leses!!

#bulletjournal #bulletjournaladdict #bulletjournalen #minajacobsen #lesehest #leselyst #leseglede #leseløve #lesestund #leser #leserutfordringer #bok #bøker #hobby #hobbyer

Liker

Kommentarer