Ny drikke på Starbucks og kjølegreier

I går prøvde min mor jeg nye drikker på Starbucks på senteret. Hun prøvde en iskaffe og jeg en Strawberry and lime frozen iced tea, noe som var veldig godt i denne uutholdelige varmen som terroriserer oss for tiden.

Vi kjøpte oss også avkjølings greier, jeg fant en kjølematte på dyrebutikken og muttern en kjølegreie på Enklere liv. Alle andre ting som vifter og andre maskiner er jo rett og slett utsolgt nå og det sier litt om varmen.. Det er umulig å få gradene inne til å gå under 20 grader for tiden og det gjør det vanskelig å leve. Vi har jo Nano som også sliter nå, prøver å finne steder å slappe av på, han har sin egen kjølematte osv, men likevel ikke lett for en katt å være seg selv 100%.

Altså, jeg skjønner det er folk som nyter dette her, men de må også forstå at det finnes folk som ikke tåler dette, folk som ikke orker dette i lengre tid, det går ut over humør og tålmodighet, jeg kaller dette rett og slett for terror! De vil liksom ikke vite om det motsatte selvom det finnes. Jeg blir sur når jeg våkner opp til knallblå himmel og sol før klokka 7 om morgenen. Jeg satser stort på regnværet idag!

#lørdag #shopping #starbucks #starbuckscoffe #sommer #sommerdag #terror #terrorism #taklerikke #orkerikke #helg #helgen

  • Hverdag

Liker

Kommentarer