#nouwseptemberchallenge

Har du lest at Nouw har en bloggchallenge denne måneden? Skal du delta? Jeg har meldt meg på, men føler meg litt usikker. Vil jeg klare det?

Så vidt jeg skjønner kan jeg bruke min kreativitet og blogge om hva jeg vil, noe jeg allerede gjør og har gjort. Jeg sitter å tenker hele tiden, er det noe å blogge om, blir det for dumt å dele, kan dette være interessant osv. Mine notater på mobilen er full av kladder og bloggen har også noen innlegg som ikke er publisert ennå. Kan det kanskje brukes? Eller ikke? Sånn tenker jeg hele tiden. Jeg har mine spesielle meninger og det syns jeg er gøy og dele. Tenke utenfor boksen er normalt for meg! Jeg syns det kan bli interessant og prøve meg fram.

Kanskje denne challengen kan hjelpe mine innlegg mer? Hvis jeg deltar må jeg blogge i 15 dager. Jeg har jo klart å blogge i nesten hele august og jeg har notert meg innlegg som skal ut så dette kan gjøre det mer interessant. Men jeg har lyst til å prøve meg og gjøre så godt jeg kan, flaks at jeg syns at dette er kjempeartig! Nå har jeg et prosjekt på gang også som kan være artig å dele.

Jeg eier jo ikke vinnerlykke, og noen ting går alltid imot meg uansett hvor mye jeg prøver. Så dette kan bli en spennende måned, folkens! Jeg venter fortsatt på den tilbakemeldingen jeg skule få ved å melde meg på og da finner jeg ut om dette er noe for meg eller ikke.

https://nouw.com/nouwseptemberchallenge

#nouwseptemberchallenge

Liker

Kommentarer