Norsk teknisk museum del 2 og jeg tåler ikke barn.

Ja, det ble en runde til på teknisk museum. Men denne gangen var min bror med, så idag var vi trio på tur. Akkurat som i gamle dager. Koselig det.

Idag så vi mer av museet vi ikke hadde sett på lørdag. Vi finner alltid noe vi har oversett.

Idag var det også mange flere på museet pga regnvær. Når vi kom fram var det allerede kø utenfor. Vi kom fort inn, alle fikk håndsprit og vi gikk rett til selvbetjent kasse så vi slapp så mye kø inne.

Men det slår aldri feil! Nå var det mange unger der, fra små babyer til ungdommer. Små babyer takler jeg helt fint, null stress. Men når de begynner å løpe rundt, hyle og skrike, trasse og mase, da vet jeg at jeg blir dårlig. Hodepinen kommer og jeg blir sliten. Jeg tåler ikke barn rett og slett. Så når vi kom hjem var det rett på paraceten. Kan de ikke bare gå rolig og se og prøve ting uten å hyle og skrike så innmari?! Så mye støy på et sted må gå gæærn det.

Altså, jeg vet og skjønner godt at unger har det fint på det museet, for jeg har selv kost meg der i alle år! Men når det f.eks står på et skilt at en skal gå rolig i utstillingen og ikke dytte på ting så er det jo respektløst å gjøre det motsatte?! Og når de etterlater kundetoaletter som en svinesti, med papir og søl på gulvet så kan en jo lure på åssen det ser ut hjemme hos dem..

Og ikke fortell meg at: La barn være barn, du har vært et barn selv og alt det sølet der. Jeg vet det alt for godt. Men på et museum kan man ta hensyn og følge det som står på skiltene.

Nok om det. Jeg har uansett kost meg på museet i dag også, og i morgen blir det Trio på tur på Bymuseet!

#sommerferie #sommerferie2020 #tekniskmuseum #norsktekniskmuseum #kjelsås #oslo #oslove #oslotur #oslolife #vitenskap

Og ja, jeg hang opp muttern! 😆🤣

Liker

Kommentarer