Nok en uke over

Da var denne uka også over. Fortsetter det i denne farten er det ikke lenge før juleferie og nyttår! Tror du det blir fyrverkeri i år? Jeg håper det! Blir så kjedelig uten.

Men over til uken. Denne uka har vært stille og rolig, vanlig jobb og hjem-dager utenom mandag da vi dro på senteret for jeg var ute etter høstpynt, noe jeg fant og laget ett innlegg om. Les her: Litt høstpynt

Det som er irriterende er at det er ingen som følger pilene som er laget for avstand. Folk går i motsatt retning av pilen og ser rart på meg fordi jeg ikke flytter meg. Det er de som går imot pilen! Jeg prøver å gå riktig, holde avstand og sånt, men ikke lett når folk ikke bryr seg om noen enkle piler engang. Så det ble raskt innom noen få butikker og hjem etterpå.

Onsdag ryddet og pyntet jeg kommoden i gangen, link til innlegg litt lenger opp.

Torsdag var vanlig jobb. Instagramkontoen til jobben har fått utrolig mange følgere i det siste! Utrolig gøy da det er jeg som står for noen innlegg der. Følg oss på aktivumraelingen. Etter jobb prøvde jeg en ny bussrute også for å slippe de stappfulle bussene med elever hvor ingen går av, men flere presser seg på. Som tidligere sagt så er bussen tom når jeg går på, men den fyller seg på ved skolen og ingen går før lenge etter mitt stoppested. Folk bryr seg ikke om de står som sild i tønne, de vil bare hjem, akkurat som meg. Og da er det aktuelt å vente i en halvtime på neste buss. Ingen gjør det her. Den nye ruten jeg prøvde funker bra, det blir en omvei og litt venting, men bussen har mye god plass og jeg får en sightseeing med på kjøpet.

Fredag ble en sovedag. Og litt blogginnlegg kladding. På ettermiddagen så jeg på Huset på prærien på Viasat 6 kanalen, utrolig koselig å se det igjen! Så mye på det som barn og ungdom også. En av mine yndlingsserier!

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagslykke #hverdagskos

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

evelintorgersenvikse
evelintorgersenvikse,

så utrolig koselig pynta. 😃

nouw.com/evelintorgersenvikse
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,