Nok en rar drøm

Nattens drøm var lang og sær og med kjentfolk i. Tror ikke jeg skal gå inn på hvem de var. Men det var en blanding av Disney figurer og kjendiser.

Jeg var i en slags tunnel, kom inn med en maskin, maskinen eksploderte og jeg ble kastet ut. Jeg våknet i armene på en mann, der ble jeg liggende lenge, fy for en tålmodighet på han for jeg var helt ute etter eksplosjonen. Når jeg var Ok var jeg ute av tunnelen, vasset i masse dyp snø og i rart lys, i nærområdet hvor jeg bor i virkeligheten. Folk leverte i barnehagen og var på vei til jobb. Når folk så meg ble de redde, en familie pratet om å dra til Mexico og jeg så en diger elg. Elgen løp først unna meg, men snudde seg og så på meg. Da kom den tilbake og la seg i snøen og startet og vaske seg. Gjør elger sånt? Plutselig var jeg inne et sted, men jeg ville ta bilde av elgen men der jeg sto i vinduet lå den bak en stamme så jeg fikk ikke tatt det bilder som ville blitt et blinkskudd. Så ringte vekkerklokka og drømmen var brutt.

#drøm #drømmer #drømmeromnatten #drømmeland #natt #natten #nattesøvn

PS: Hvorfor er blogg-appen så treg hele tiden?! Liker godt å blogge fra den, men noen ganger vil ikke innlegget lastes opp eller lagres. Da får jeg ikke startet på et nytt innlegg heller... Jeg har ingen fast sted for min PC så den må pakkes opp og ned for hvert bruk så der blir tungvint å og ta fram den hver gang jeg skal blogge. Veldig irriterende greier!

Liker

Kommentarer