Nok en ny-gammel og skummel tid

Nå åpnes samfunnet mer og mer. Det har kommet flere folk tilbake på jobb. Skolene åpner. Jeg er redd det kan bli for mange til at vi ikke kan holde den avstanden det kreves. Jeg vil ikke ha folk innpå meg nå, og det ville jeg egentlig ikke før dette heller. At det åpnes nå kan få det til å virke som de håper på mer smitte i sommerferien. Jeg vil ikke ha ødelagt min ferie med denne møkka!!

Jeg tar buss til og fra jobb, har ikke så mye valg pga avstanden mellom hjem og jobb. Det kan ta ca en time å gå, men ti minutter med buss. Og bussen fra meg til jobb går bare to ganger i timen. Og etter jobb blir det lite populært og måtte vente en halvtime til hvis første buss er full nok for denne tiden. Det har heldigvis gått bra de fire ukene jeg har jobbet, utenom en gang, men nå som det åpnes mer er jeg redd bussene blir mer full og jeg da må vente i evighet på neste. For det er typisk at jeg må det. Folk gidder jo uansett ikke vente, de presser seg sammen og driter i avstand. Og nå som en kan sitte alene uten at noen ser surt på deg vil jeg at det skal fortsette å være en mulighet.

Også på kjøpesenteret har folk blitt for late. De har tatt opp mobilen sin og limt fast nesa nedi den så de ikke ser hvor de går og går da på folk. Også er det de med nesa ned som kjefter pga dårlig avstand. Altså, wtf?! Se hvor du går selv før du kjefter din kødd! Jeg har ikke ansvar for andre enn meg selv, og JEG holder avstand, følger regler og følger med. Gjør det selv for din egen del også! Ærlig talt!

Så jeg er spent. Jeg er virkelig veldig spent! De på Facebook er jo trygge da, de sitter der inne døgnet rundt og kjefter på folk som ønsker livet tilbake, reise og leve normalt igjen. De har jo sittet der siden mars og vært corona-politi. Kaller folk egoister og alt mulig rart. De kan neppe ha det godt.

Folk har blitt så slemme nå! Er du ikke inne og hjemme alene er det en stor skam. Jeg har ikke vært isolert eller i karantene, jeg har vært på turer og er nå tilbake i jobb. Jeg har vært forsiktig, VELDIG forsiktig! Jeg tørr ærlig talt egentlig ikke gå ut, men jeg må for etter tre dager inne er jeg grusom å være rundt. Så jeg må luftes ofte som min mor har sagt.

Men ja, jeg savner livet før dette. I år blir det jo ingen ferietur til Sverige, Småland og Vimmerby, og det kjenner jeg er veldig tungt! I år hadde det blitt vår femte tur, vi skulle overnatte i Eksjö, besøke Arschanska gården, spise marsipankake på Lennart konditori, utforske kirkegården, og reise videre til Vimmerby og Katthult. Men så fort det er trygt for det så blir det tur! Når maset om karantene er over og smitten mindre. Så, aldri med andre ord. Eller? Folk sier til neste år. Til neste år, ja. Vi får se om noen er så heldig og kunne si det og oppleve neste år. Man vet jo ingenting om åssen resten av året blir, kanskje det ikke blir noe neste år?! Blir jeg smittet vet jeg ærlig talt ikke om jeg overlever. Jeg er usikker på om jeg er i noen risikogruppe, men jeg tar ingen sjanser.

Jeg er spent på om det i det heletatt blir sommerferie på meg i år. Vi får se. Jeg liker meg virkelig ikke for tiden nå. Sliter med å tåle alt dette. Men får ta en dag om gangen.

#corona #coronavirus #coronaviruset #coronathoughts #coronakrisen #coronaaktivitet #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #tanker #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer