Nervøs for brøytekanter

Skrevet på torsdag morgen. Dette var på torsdag, og passer ikke i forhold til dagens, altså lørdagens vær som er varmegrader og holke. Er så lei vinter nå, men her kommer uansett nok et rart innlegg.

Hva er så vanskelig med å ta med seg brøytekanter mens du måker?! Isteden for å lage dem høye så ta en ny runde og fjern dem!

Jeg blir alltid litt engstelig når jeg ser sånne på bussholdeplasser. Hjemme er det alltid sånn. Alltid høye eller brede sånn at man må klatre inn på bussen og ta med seg halve kanten med snø inn. Håpløst er det! Virkelig!

Og bussholdeplassen ved jobben er det mulig verre! Der er det ikke fotgjengerovergang engang! Og vi må gå over en trafikkert vei hvor folk sjelden overholder fartsgrenser. Det fikk jeg merket i dag. Det var en høy brøytekant på andre siden av veien jeg ikke tok sjans på å klatre over idag da ryggen ikke er god for tiden så jeg måtte gå på veien hvor en bil kom kjørende godt over fartsgrensa. Det gikk da bra, jeg gikk innerst på kanten til det ikke var mer brøytekant som var ved bussholdeplass over veien, som var glatt da der hadde det blitt for mye måkt igjen. Haha, herregud ass! Ikke mange meterne fra de holdeplassene og så forskjellig måkt?! Helt på trynet! Lite hensyn til eventuelle bevegelseshemmede og gamle, skal de klatre på høye brøytekanter?! Tror ikke det er så lurt.. Og de med barnevogn? De hadde ikke kommet seg over...

Nei, nå kan all snø og vinter pakke seg langt unna! Orker og gidder virkelig ikke mer av dette usikre tullet nå!

#vinter #vinterdag #vintertid #vinter2021 #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg

Liker

Kommentarer