Nattens rare drøm var på to forskjellige, men samtidig på samme sted.

Nattens drøm foregikk på både Akershus festning og på folkemuseet, det var på samme område på en måte. Festningen inne og museet ute. Inne var vi på et digert boksalg. Alle de interessante bøkene var ødelagte. Og jeg ble fratatt lue og skjerf av en feig drittunge som løp sin vei. Ute skjedde det litt mer. Vi var på et digert jorde omringet av mange tak en kunne sitte på. Min mor, bror og jeg ventet på noen gocart biler som vi kunne kjøre rundt på museet. Og det tok sin tid. Plutselig kom det en gjeng med fotball-kvinner som sier de hadde vunnet joker-plassen, noe de var veldig fornøyd med. Det ble løping, fyrverkeri og sånt. Min mor og bror tok jo helt av, løp sammen med dem osv. Jeg satt i høyden og lurte på om vi kom til å rekke alt sammen for vi skulle på vandreteater også. Vi rakk aldri å kjøre den bilen før jeg våknet.

Før det hele som skjedde der startet drømte jeg at jeg ble veldig skuffa. Jeg skulle få se noe som aldri ville blitt vist igjen, og noen ødela det for meg og jeg gikk glipp av det. Jeg var så skuffet! Våknet av at jeg sukket og mumlet i søvne før jeg sovnet igjen og drømte det jeg fortalte om over.

Det med å kjøre gocart bil rundt om på museet må jo være en god ide. En annen måte å se friluftmuseet på. Tror det hadde vært populært blandt unga. Og meg!

Jeg vet ikke hva denne drømmen skulle forestille. Kan det være at vi skal på vandreforestilling på lørdag og at jeg klarte å ta det med? Ikke godt å si. Men sånn ble det nå og nå jeg må stå opp.

#drøm #drømmer #drømmeromnatten #drømmeland #natt #natta #natten #nattesøvn

Liker

Kommentarer