Nano i solnedgang og flagget er oppe

I går kveld hadde vi en utrolig solnedgang. Så dere himmelen? Bare wow! Mens jeg holdt på å ta et bilde kom Nano og strøk seg på beinet mitt, han ville også se. Så min mor løftet han opp for jeg tenkte å få til et solnedgangsbilde med Nano i. Det var ikke lett for han klynget og vrei på hodet, men jeg ble fornøyd. Det kunne blitt bedre selvfølgelig, om han selv satt i en vinduskarm.

Flagget er oppe! Det er 8. Mai og frigjøringsdagen. Tenk deg den dagen i 1945 da?! Vi ble frigjort fra Tyskland og kunne leve i fred igjen. Får frysninger av å tenke på den gleden, den lettelsen folk måtte ha. Men også den store sorgen de må ha for de drepte og deporterte og alle skadene som ble gjort. Lurer på åssen 17. Mai ble det året? Ble vel mer fest enn vi kan tenke det blir på oss i år.

Kanskje vi kan lage en corona-frigjøringsdag når coronamøkka er over? Vi kan jo ikke leve fritt med dette? Det er som en stor sort klump som svever i himmelen over hele verden og skyter ut smitte med store kanoner. Den dagen vi blir corona-fri burde også feires med flagg!

#solnedgang #sunset #katt #kjæledyr #8mai #frigjøringsdagen #coronavirus #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #tanker #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer