Nå går det litt fort i svingene her!!

Denne uka gikk vel litt for fort eller?! Var det ikke nettopp mandag? Og vi havnet plutselig i oktober, som betyr min mors bursdag, TV-aksjon og støtte brystkreft måned, for ikke å glemme Halloween. Halloween er litt kult. Men over til uka.

Denne uka var som alle andre, jobb og hjem. På jobb har det gått i det vanlige, blogg, instagram, klesavdeling, nå har det også vært forberedelser på juleavdelingen som snart skal på plass, den er alltid veldig populær og vi har mange esker som vi må igjennom til sortering og prising.

Jeg har også vært så heldig under denne busstreiken, min snille sjef har kjørt meg til og fra jobb etter den dagen jeg gikk og fant ut at det ikke funket for meg. Utrolig snilt gjort og noe jeg absolutt ikke tar for gitt. Men i går torsdag ble busstreiken avblåst og jeg skal ta buss til og fra jobb igjen, MED munnbind! Min kommune følger andre kommuner med de rådene som Oslo har satt. Det kan bli veldig interessant med munnbind, prøvde et i år faktisk, og det skal nok gå, selvom det var litt ekkelt. Heller litt ekkelt enn en dyr bot.

Nå som bussen går igjen må jeg få fornyet månedskortet mitt, mulig vi tar det sammen med noe annet, det vet jeg ikke ennå. Mulig en gravsafari eller folkemuseet. Været bestemmer ute aktiviteter.

Har du hatt en fin uke?

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsglede #hverdagsblogg #hverdagslykke #busstreik #oktober #nymåned

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

Inger,

Kommentere på insta til deg, istedet for bloggen her.

Snakkast.

helseinsta.blogspot.com
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Du gjør som du vil. 👍🏻😊

nouw.com/ingridmvsliv