Nå er jeg rett og slett veldig forbanna!

For meg er det å kjøpe ny mobil vanskelig. Jeg liker ikke å bytte ut sånne ting. Men nå må jeg og det er veldig nødvendig!

Men da skal ALT stenge da! Etter jobb idag skulle det ordnes, jeg har bestemt meg for åssen telefon jeg skal ha og hvilken butikk jeg skulle kjøpe i.. Men så måtte det helvetes drittviruset ødelegge for det også! Jeg er så forbanna drittlei nå!!

Det ødela for bursdagen min og nå dette som allerede er vanskelig nok. Jeg gidder virkelig ikke mer! Like før jeg gir faen i alt dette virus greiene her, dette er virkelig ikke noe for meg, å leve sånn!

Hva skal jeg gjøre da? Kjøpe på nett er uaktuelt da jeg må ha hjelp til å få ordnet med den nye telefonen, få satt den opp, overføre, finne et passende abonnement osv... det kan ikke ordnes over nett.

Jeg bruker telefonen mye på jobb, legger ut bilder for jobben på Instagram og nå er vi på TikTok også! Og da må jeg ta bilder, filme, redigere, og det dreper batteriet! Nå er den så dårlig at det går ned 10% om gangen. Bare å ta et bilde eller sende en SMS tar på. Det er veldig forstyrrende!

Får da virkelig håpe at dette ikke varer i all evighet! For ellers må jeg bare krysse en kommunegrense eller to for å finne en åpen Telia butikk. Det får man bare tåle når det blir så vanskelig!

#coronavirus #irriterende #irritert #irritasjon #irritasjonsmoment #forbannet #forbanna #sint

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Ja denne nedstengingen kom ikke akkurat beleilig det er sikkert. Hvis du ringer operatøren og prater med dem, så kan du få råd til hvilket abonnement du skal velge. Jeg syntes det kan være litt skummelt å bytte telefon og få overført alt til den nye, men det er ikke så vanskelig. Da jeg kjøpte ny telefon i høst, la jeg bare den gamle inntil den nye og vips så var alt overført til den nye. Det eneste jeg måtte gjøre var å logge meg inn igjen på diverse app'er.

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Det hørtes jo enkelt ut. Takk for tips!

nouw.com/ingridmvsliv
fruvinningland
fruvinningland,

Ikke kjekt dette nei ❤️ Men om du har iphone og får ny så er det veldig enkelt å få alt på gamle inn på nye 😊

nouw.com/fruvinningland