Munnbind?

Jeg må si jeg er skeptisk til dette. Har lest mye rart, at det du puster inn bak munnbindet ikke er bra, falsk trygghet, ++++++. Folk sier så mye rart om det. Jeg syns dette er dritskummelt!!

Jeg har heller aldri brukt det, knapt nok sett et. I denne varmen som vi har nå føler jeg også at det vil bli varmt under det munnbindet. Og det må byttes så fort man tar i det. Jeg drikker mye vann og kommer da til å måtte flytte det fra munn for å drikke. Skal jeg bare flytte det av og på når jeg skal drikke? Eller ikke drikke i det hele tatt? Da kan jeg risikere å bli uvel pga varme og null drikke. Ikke bra det heller i varmen.

På grunn av prisen vil det også bli en klasseskille. 800kr for 50 stk som må byttes annenhver time. Det går bare ikke. Det blir alt for dyrt! Og de som da går med det vil se ned på de som ikke har. Noen steder er det ikke å få tak i heller.

Og det kommer til å bli et motepress. Det blir det jo ut av alt. Har du ikke den og den fargen, fasongen, merket, tekstiler, har du ikke er du fattig, osv osv osv. Sånn har det vært med det meste siden jeg var liten..

Nei, jeg liker det absolutt ikke! Og jeg må ta buss til og fra jobb. Heldigvis er det utenfor rushtrafikken. Men bussen er full av skolefolk på den tiden. Og bussen går bare to ganger i timen så å vente lenger er uaktuelt.

Man skal vaske hender før man tar det på seg. Skal det settes opp vasker på bussholdeplassene da? For jeg tar jo eventuelt på munnbindet på bussholdeplassen og ikke hjemme. Rundt her jeg bor har jeg ikke noe grunn til å bruke det eller ved jobben. Da må jo antibac holde? Jeg får ikke vasket hendene ute?

Jeg føler bare angst og mistrivsel av alt dette her. Jeg overtenker alt dette i stykker. Jeg skjønner ikke åssen dette skal gjennomføres.. Når skal det bli et lyspunkt oppi dette her?

Kan ikke denne coronamøkka bare forsvinne?!

#corona #munnbind #angst #overthinking #overtenking #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankespinneri #tankertildeg #ytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer

Inger,
Snakk med folk på apotek eller legen din. Ikke hør på hva andre mener og tror.
Instagram.com/helseinsta
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,