Morsdag på forskudd og banansplitt is

Jeg møtte min mor på senteret idag etter at hun var ferdig på jobb sånn at hun kunne velge seg gave til morsdagen. Vi gjør det på den måten fordi da får hun noe hun ønsker seg. Etter det tok vi en is, jeg en banansplitt is og hun en cookiedough is.

Før alt dette tok vi en titt innom Lagerhaus for jeg måtte finne ut av den gode lukten jeg har gått forbi så mange ganger. Og det var et duftlys med lukt av passionsfrukt! Også var det tilbud på det fra 59 til 47kr så da ble det med hjem. Da skal jeg få byttet ut duftlysene på kommoden i gangen. Kjøpte også en pyntematte som glitrer! Og med det hvite treet som skal stå der blir det nok fint.

#fredag #fredagskos #morsdag #morsdagen #morsdagshygge #banansplittis #is #iskrem #gave #gaver #lagerhaus #duftlys #shopping #shoppingtur #shoppingsenter #strømmen #strømmenstorsenter #snarthelg

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Veldig smart å handle gaver på den måten 😊 Jeg og bestevenninnen min gjør det på den måten til bursdag og jul, for da slipper vi å fylle opp skapene med ting vi kanskje ikke vil ha 😊 Det duftlyset du har kjøpt, dufter det veldig kraftig?
nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Nå er Ikke jeg sikker på det, men lukten er ikke svak akkurat. 😄
nouw.com/ingridmvsliv