Møkkavær!

Da har det blitt pluss grader og regnet har kommet. Med så fin snø som vi hadde her betyr det drittføre med en gang. Sørpete og glatt! Og det fører til angst hos meg!

Jeg blir redd for å gå ut, redd for å falle, ødelegge meg. Og i natt så klarte jeg å ta med dette inn i drømmeland også. Drømte om åssen jeg skulle gjøre det når jeg kom ut.. Jeg forsov meg med ti minutter også.

Jeg vurderte nok å bli hjemme, men jeg kom meg ut og til bussen iallfall, skulle se åssen føret var ved jobben. Det var verre der, blitt måkt så da blir det mer speil is.

Ikke kunne jeg stå under taket på bussholdeplassen heller, for all snøen hadde blitt måkt til en stor haug rett foran! Alt blir liksom måkt opp fra bilveien sånn at vi gående må vasse i dyp snø, og går vi i kanten på bilveien blir vi kjeftet på.. Og vi må klatre over store hauger for å komme på buss og over veien. Skjønner ikke at det kan være lovlig?!

Jeg går utrolig sakte på dette glatte føret og det stresser nok noen biler. Men det bryr meg ikke. Jeg må konsentrere meg om å holde meg på beina! Og da er det jo typisk at det kommer biler, at parkerte biler skal kjøre, osv. Bare stress! Jeg tok ikke på meg munnbind idag da jeg måtte kun tenke på å holde meg på beina.

Jeg er spent på vær og føre på lørdag. Blir det regn og glatt blir det kjedelig hjemmedag. Typisk at sånt vært som dette skal ødelegge føret noen få dager før min bursdag og jeg vil ut å finne på ting. Aner ikke om det er glatt på folkemuseet eller ikke, åssen det er i Oslo osv.

Men nå er jeg iallfall trygt hjemme, tørr og med en varm katt oppå meg. Drikker en smoothie nå og slapper av, endelig helg folkens!

Og det frister ikke å gå ut nå før til våren. Dette er visst et ekstremvær som har fått navnet Frank.. stakkars folk som heter det nå, så fint navn til et møkkavær?! Nei, uff!

Får se hva som skjer til helga! Beste hadde vært å komme seg ut på en fototur.

#hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #vær #været #ekstremvær #vinter #vinterdag #vintertid #vinter2021

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

Konatilmannen
Konatilmannen,

Her snør vi inne ❄️Det snør og blåser noe enormt 🥰men vi er inne og fyrer i peisen og koser oss❤️

nouw.com/konatilmannen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Snø hadde vært bedre enn denne holka..

nouw.com/ingridmvsliv
VeraLynn
VeraLynn,

Det er fra med broddervær nå, og jeg ville nok ikke gått ut uten å ha de med eller på. Akkurat nede i gården her jeg bor er det ikke så ille, men jeg så noen flaksa som kråker på fortauet tidligere i dag ☂

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Sånt er absolutt ikke bra! Hadde med brodder, men trengte de akkurat ikke, var ikke så ille ved jobben da asfalten hadde kommet fram, men her hjemme kun vann og holke.

nouw.com/ingridmvsliv