Mitt nye leketøy!

Skrevet på onsdag.

I går kjøpte meg meg et nytt leketøy. Jeg fikk et gavekort til jul og ville egentlig brukte det på et Instax Mini Liplay kamera, men det var litt for dyrt nå, nesten 2000kr bare for kameraet. Men så fant jeg en annen liten sak som virket like interessant.

Jeg har over 5000 bilder på min mobil og jeg vil ikke miste noen av dem. Men det jeg fant var en printer. En Instax mini link printer som skriver ut mobilbilder via en app. Jeg har sett bilder og filmer om denne på Instagram og YouTube og ble forelsket. Så i går kjøpte jeg printeren og ekstra film. Idag ladet jeg den opp og fikk testet den. Det gikk overraskende lett og jeg tror jeg vil kose meg med denne etter fototurer når jeg tar bilder jeg vil printe ut.

En liten plan jeg har er å bruke en notatbok til å lime inn bildene jeg skriver ut og skrive litt rundt det bildet, hvor, når og hva osv. Har allerede begynt med er bilde av min forrige katt, Mons. En liten minneside. Det kan også brukes til feriedagboken, ved å ta et bilde på ferie og skrive ut bildet og lime inn i feriedagboken og skrive om turer og opplevelser. Det vil bli en unik og gøyal feriedagbok!

Notatboka er kjøpt på Gamestop og Printeren på Elitefoto.

#instax #instaxminilink #instaxprinter #instaxmini #elitefoto #foto #hobby #hobbyfotograf #hobbyblogger #hobbyer #hobbyfotografen #fotoblogger #fotografere #fotografier #fotoinspo #fototur #fujifilm

  • foto

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
VeraLynn
VeraLynn,
Så stilig den var 🥰 Jeg gjorde det samme som deg i fjor, og kjøpte en sånn printer. Min er av et annet merke og kjedelig hvit 😉
nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Ja, den er kjempestilig! 👍🏻😊
nouw.com/ingridmvsliv