Minneinnlegg: 17. Mai 2014

Jeg har gått igjennom noen gamle bilder på min gamle IPod. Og jeg har kommet over noen bilder jeg vil dele. Førte er om 17. Mai 2014.

Grunnlovsjubileet 2014 på Eidsvoll. Dit dro min mor og jeg. Det første vi gjorde var å ta det bildet du ser over. Og med det bildet vant jeg et opphold på Grand Hotel i Oslo 16-17. Mai 2016, litt av en opplevelse!

Jeg fant noen gamle bilder på min IPod fra den dagen, bilder av da jeg signerte grunnloven og bildet med Magnus Falsen etterpå, selvfølgelig bare skuespill anledning dagen, men veldig artig. På kvelden var det et stort show med mange artister. En artig dag og få oppleve. Jeg tar gjerne flere turer til Eidsvoll og Eidsvollsbygningen, har ikke vært der i ettertid.

Når vi var inne i Eidsvollsbygningen holdt nyhetene på og den ekte grunnloven ble vist fram. På nyhetene kunne jeg bli sett, jeg sto rett ved mens folk pratet og faren min syntes det var gøy og se meg på TV med grunnloven. Fun times!!

PS: Bildene under er ikke av beste kvalitet da kameraet på IPod-en ikke var særlig å skryte av. Men det var det jeg hadde den dagen.

#eidsvollbygningen #eidsvoll #eidsvoll1814 #grunnlovsdag #grunnloven #grunnlovsdagen #17mai2014 #minner #minnerforlivet #minneromdetsomvar #minnerihjerte #memories

  • Minner

Liker

Kommentarer