Mine tanker rundt plussize klær

Jeg har lest litt rundt dette med plussize klær på nett og det er mye jeg syns blir tull. Det er noe som heter å kle seg slankere. Hvorfor skal man kle seg til noe en ikke er?! Jeg finnes ikke slank, hvorfor skal jeg juge for meg selv og kle meg slank, men når jeg kommer hjem igjen så er jeg like stor?

Jeg som er stor må velge mørke farger, unngå lyse og sterke farger. Flere av mine plagg har sterke farger, skal jeg ikke bruke dem da? En av mine favoritt topper er jo knall rosa! Jeg kommer til å fortsette med å bruke den uansett hva trenden sier.

Jeg skal unngå blonder, men jeg liker blonder. Syns det er veldig fint og veldig koselig. Føler meg såå fin i blonder jo!

Jeg må gå i klær med rent stoff, uten noe mønster som skaper oppmerksomhet, faen så kjedelig! Også hold-in undertøy! Jeg gidder ikke å presse meg inn i åletrange pølseskinn og bli svett før jeg kommer meg ut døra!

Tror jeg velger helt selv hva jeg skal gå i, jeg.. om jeg går i en knall rosa topp med blomstrete bukse til spiller ikke det noen rolle. Ikke for meg og ikke for noen. Og om jeg dropper kjærringskoene med hæler og spiss tupp så er jeg bare fornøyd! Jeg gidder ikke kle med i kjedelige klær og ubehagelige sko og kjedelige farger bare fordi det kan virke slankende. Jeg er ikke slank, og jeg gidder ikke lure meg selv med å kle meg til noe jeg ikke er. Det er bare tull og tøys.

Gi meg de mest fargerike klærne! Gi meg de søteste blonder og de flotteste mønstre! Klær skal være gøy det, og ikke noe press. En skal få ha en personlig stil uansett størrelse!

#plussizeklær #plussize #plussizefashion #zizzi #zizzifashion #stormote #storekvinner #mote #klær #kvinneklær #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #ytringer #ytringerogtanker #meninger #nouwseptemberchallenge

  • Klær

Liker

Kommentarer