Mine opplevelser i 2020 - Et lite utvalg

Det har blitt sagt at 2020 har vært et annerledes år pga pandemi osv, og det er jo sant også. Men det har også vært et år med mange turer og nye og gamle opplevelser! La meg ramse opp!

Vi dro til Lillehammer i sommer, hvor vi besøkte hjemmene til Bjørnstjerne Bjørnson og Sigrid Undset, noe som virkelig ga mersmak også, neste gang får vi håpe på en mulighet for omvisning inne også!

Vi har vært på Nes kirkeruiner og Stein Eventyrskole. Drar gjerne dit igjen også!

Vi fikk endelig besøkt Dokka etter 13 år. Kjørte igjennom bygda min mor vokste opp i, så kjente steder og hus, besøkte familiegraver med blomster, osv. Det ga mersmak med flere turer dit. Vi møtte familie vi ikke har sett på 13 år, vi fikk ny kontakt og har planer om turer til Oslo. Håper det kan gjennomføres.

Vi var innom de vanlige museene i Oslo som Fram museet, Maritime museet og Folkemuseet. Fikk vært innom noen ganger. Vi brukte båten til Bygdøy mye på disse turene for å slippe bussen.

Vi har vært mye i Oslo på forskjellige turer. Fototurer og gravsafarier, og en gang på teater rakk vi også. Og noen andre museer.

Vi har vært mye innom biblioteket i Bjørvika, blitt veldig glad i stedet, tilbragt timer der og lånt bøker hjem. Lyst til å finne på noe prosjekter til å jobbe med ved å sitte der og gjøre research i bøker som i gamle dager, men også bruke nett.

Jeg håper 2021 har mye spennende i vente, jeg har veldig lyst på noen netter i Røros bl.a, se mer av Lillehammer og Dokka. Har ingenting imot et år til med norgesferie. Men jeg savner Vimmerby så
mye at det faktisk gjør VONDT!

Er det noe spesielt du har lyst til å lese om fra turene kan du ta en titt i arkivet. Mye godbiter der! Under her kommer noen utvalgte bilder.

#bestof2020 #år2020 #lookingback #tilbakeblikk #turistiegetland #norgesferie #ferieminner #ferieinorge

  • Minner

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Du har virkelig vært forskjellige steder til tross for pandemien... Det kan ikke jeg skryte av, men jeg har bestemt meg for at det skal jeg gjøre noe med i 2021. Forhåpentlig blir neste år mer positivt enn det vi er i nå 😊

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ja, måtte bruke den muligheten. Vi var selvfølgelig veldig forsiktig med å følge reglene og sånt stedene hadde. 👍🏻

nouw.com/ingridmvsliv