Mine mål og gjøremål for 2021

Dette er ikke noe nyttårsforsett greier for det presset gidder jeg bare ikke. Men jeg har noen ting jeg kan sette som mål for året uten noe tidspress eller annen press. Blir det press så blir ingenting gjort. Gidder jeg ikke å gjøre noe en dag er det helt lov å la være rett og slett!

Kjøpe ny mobil telefon: Min IPhone 6 er godt over fem år gammel og det bærer barteriet preg av. Jeg bruker mobilen også i jobben så en ny en er på sin plass nå.

Gå morgentur på fridager: Jeg må rett og slett bevege meg mer!

Drikke mer vann hjemme og på jobb: Det blir mye saft og iste, og jeg må bli flinkere til å drikke mer vann året rundt og ikke bare på sommeren.

Spise sunnere: Tenkte litt å prøve denne her: https://www.melk.no/download/10562/520905 Jeg må slutte med overspisingen, legger meg ofte med overfull mage og det er utrolig ubehagelig. Jeg tenker ikke på vekta, kun det å spise mindre og sunnere.

Jobbe fast med bullet journalen: Hver fridag bør jeg klare å gjøre klar noen uker i bujoen så jeg ikke trenger å stresse hver helg.

Rydde og vaske oftere: Jeg er litt lat med husarbeid og jeg har bare godt av å gjøre litt mer.

Lage bedre system i klær og i skap og skuffer: Det tyter med klær overalt på rommet mitt. Har gått igjennom skapet, og har kommoden igjen. Men det fører med seg veldig mye annet så må begynne et helt annet sted som kommer under rydde.

Synssjekk: Dette var målet for 2020, men så ble det jo ikke noe av pga ting. Dette er noe jeg skulle gjort for iallfall 20 år siden.

Spare 200kr i mnd: Jeg har vært flink til å spare litt hver måned dette året utenom november og desember. Men så fikk jeg litt uventet å spare så det ble over det jeg hadde tenkt uansett. Jeg sparer i spareboks og ikke i bank da jeg må se det jeg sparer ellers får jeg angstanfall, spør min mor!

Ha oftere fototurer: Hvis jeg skal ha ny telefon vil jeg ikke ta med de gamle bildene over da jeg har godt over 6000 bilder på kamerarullen. Og med en tom kamerarullen blir det mer gøy med fototurer, tenke ut nye motiver osv.

Gi mer faen, hvis det er mer faen å gi: Jeg skal gå min egen vei og kjøre mitt eget tempo. Jeg skal ikke bry meg om hva folk måtte mene om meg, jeg skal gi mer faen i hva folk mener jeg burde og ikke burde gjøre. Jeg vet og skjønner best selv hva jeg må og ikke må gjøre og folk skal ha minst mulig å si om det. Og da er det fremmede folk det er snakk om, folk jeg ellers ikke pleier å ha med å gjøre og som ikke har noe med mitt liv å gjøre.

Rydde nattbord: Det ser helt bomba ut, med bøker og ting. Må lage et bedre system.

Lese mer: Jeg har hundrevis av bøker som jeg burde lest nå. Tror ikke jeg skal låne noe på biblioteket på en stund nå.

Fortsette å blogge: Kun fordi det er kjempegøy, jeg liker å dele mine sære meninger og andre ting.

Dette er mål for det nye året, er det noe som går bedre enn andre ting er det fullt lov! Dette er ikke strenge nyttårsforsetter, men kun ting jeg har lyst til å gjøre og få gjort. Og det kan bli artig å se tilbake på dette i slutten av 2021 og se om det har skjedd endringer, om det er noe jeg må jobbe mer med i 2022 osv.

#nyttår #godtnyttår2020 #godtnyttår #nyttårsmål #mål #mål2021 #minemål #minemål2021

Liker

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Låter som sunda mål! Gott nytt år och lycka till 🙏🏼❣️

nouw.com/jovana
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk! Godt Nyttår!

nouw.com/ingridmvsliv
VeraLynn
VeraLynn,

Det var mange fine og fornuftige mål du har satt deg, og det skal bli spennende å følge med etterhvert som du haker av de forskjellige Målenr 🥰

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ja, det kan bli spennende og se hva som skjer og hva dette året blir til. 😊

nouw.com/ingridmvsliv