Mine funn på Mammutsalget 2020

På mandag dro jeg til Oslo etter jobb for å sjekke ut årets Mammutsalg. Har erfart at vi har bedre mulighet til å finne noe der enn på Strømmen storsenter.


Si meg hvor du reiser og jeg skal si deg hvem du er: «Denne boken er en gruppereise for folk som ikke liker gruppereiser». Det er litt vanskelig å beskrive boken, men det er en slags reiseskildring hvor forfatteren forteller om forskjellige turister eller noe.. Virker veldig morsom.

Kathe, alltid vært i Norge: Kathe er en jente som under verdenskrig sammen med sin familie ble tatt med til Donau og fraktet videre til døden. Hennes to søstre overlevde, og dette er en av mange triste skjebner.

På tur i Oslo, byen og fjorden: Dette er en opplev Oslo bok som forteller om forskjellige vandringer som kan tas, stier, øyer, urbane strøk og parker og mye mer. Denne skal jeg ta med meg på turer framover.

Phil i hjertet: Bloggeren Camilla Phil har skrevet en guide til hverdagslykke, forteller om seg selv og sin familie.

Polar kjærlighet: Denne boken forteller sanne historier fra norsk og internasjonal polarhistorie, hemmelige brev fra polarhelter og tidsbilder.

Det beste i livet er gratis: Dette er reiseguiden for de som vil spare penger, men likevel oppleve verden.

En eller flere bøker som du kunne tenke deg? Nå er ikke jeg så flink til å beskrive handlingen på bøker uten å måtte kopiere fra bak på bøkene, men jeg forsøkte. Mammutsalget varer 7. Mars så du har god tid hvis du er interessert i å ta en titt.

Nå skal det leses!

#mammutsalg #bok #bøker #boksalg #bokhylla #bokhandel #arkbokhandel #tanumbokhandel #norlibokhandel

  • Bøker

Liker

Kommentarer