Min motivasjon i dag

I går kveld hadde jeg lite lyst til å dra på jobben idag. Jeg ville bare være hjemme og drive med Diamond paintingen, men innerst inne visste jeg at jeg måtte på jobb uansett. Men det er uansett siste dag før helg! Det bør være en motivasjon i seg selv.

Men jeg fant en motivasjon i klesveien også. Jeg tenkte at jeg ville ta på meg noe gult og la vinterskoene bli igjen hjemme, selvom det betydde at jeg ble litt kaldere på føttene. Men det fikk bare være. Jeg slipper å gå med tunge vintersko på jobben og jeg er samtidig stilig kledd, og jeg luktet godt pga Escada body lotion og parfyme i samme lukt. Det var min motivasjon og det fikk meg igjennom ukens siste arbeidsdag.

Genser: Zizzi
Bukse: KappAhl
Sko: DinSko
Parfymen er kjøpt på Kiel båten og body lotion på Frederik og Louisa.

#motivasjon #zizzi #zizzifashion #plussize #plussizeklær #plussizefashion #escada #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagsblogg #hverdagsglede #hverdagslykke

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Så fin du er 🥰 Zizzi er en av mine favoritt butikker, men det er lenge siden sist jeg var der. Skal ta en tur når ting åpner opp igjen.

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk for det, følte meg ganske fin også, hehe. Du kan jo i mellomtiden sjekke ut nettbutikken til Zizzi da, mye fint for tiden. 👍🏻

nouw.com/ingridmvsliv