Min lørdag

For noen uker siden hadde Oslo nye teater en konkurranse på Facebook hvor vi skulle delta med historien til katten vår og vår fantastiske Nanogutt vant! Det ble en bokpakke og teaterbilletter på matmor og matsøster og vi kan ikke takke han nok for det! Forestillingen vi vant billetter til het Den 25 time og handlet om en mentalt forstyrret gutt som sitter på lukket avdeling etter drap og andre hendelser, han ser Gud i katten sin og han lever i en annen verden. Dette var siste forestillingen vi var på og den var veldig sterk og utrolig bra!

Før forestillingen hadde vi god tid så vi tok en tur på Vår frelsers gravlund da det lå rett oppi gata. Der fant vi graven til kunstnerne Pushwagner og Ari Behn og flere. Jeg liker godt å gå på de eldste delene av gravlunden, artig å søke opp personene og finne ut hvem de var og drev med. Blir aldri lei og kommer nok til å ta mange flere turer.

Etter teatret tok vi en avstikker til Vestre gravlund for å finne noen før vi dro hjemover. Der var det også veldig koselig nå.

Nå venter en ukes høstferie på oss og hva som skjer da vet vi ikke ennå, men håper på mer eventyr!

#lørdag #lørdagskos #lørdagshygge #teater #teaterinteresse #oslo #oslove #oslotur #oslolife #vårfrelsersgravlund #vestregravlund #gravlund #gravsafari #foto #fotografere #fotografier #fotoinspo #fotosafari #fototur #bilde #bilder #høst #høstfarger #høstmodus #høstbilder

Liker

Kommentarer