Min helg i tekst og bilder

Torsdag kveld la jeg meg tidlig med to paracet innabords da nakke og hodet verket igjen. Men da dukket også kvalmen opp for kroppen min vil ikke ha paracet. Hadde følt meg rar hele dagen, frøs innimellom og var varm innimellom. Sjekket temperaturen to ganger, da jeg kom hjem fra jobb og før jeg la meg. Heldigvis ingen feber og da følte jeg meg automatisk litt bedre ved å vite det. Men så begynte hode og nakke og da var det nok.

Så fredag våknet jeg tidlig og fikk gjort litt. Men var bare hjemme med forskjellig hobby.

Lørdag ble det en bytur på oss. For jeg må til Oslo for å validere månedskortet mitt. Jeg kan fornye det på nærmeste Narvesen, men ikke validere i nærheten. Vi skulle også en tur på Dronning Sonja kunststall som har en utstilling om Edvard Munch. Det viste seg å bli en interessant kunstopplevelse. Blir eget innlegg om det etterhvert. Senere tok vi en is før en tur på Vår frelsers gravlund hvor vi skulle finne noen folk. Det viste seg å bli veldig interessant. Eget innlegg om det også senere. Det ble en kjempefin tur og vi skal tilbake til kunststallen etterhvert.

Søndag startet med Mot i brøstet. Ellers sov jeg bort store deler av formiddagen før jeg fant fram PC-en for resten av dagen. På kvelden ble det dusj før jeg la meg og leste litt i en biblioteksbok jeg må bli ferdig med innen to uker. Har to bøker som må leveres innen to uker faktisk så nå må jeg stå på!

#oslo #oslove #oslotur #oslolife #vårfrelsersgravlund #gravsafari #dronningsonjaskunststall #slottsparken #slottetioslo #helg #helgibilder #helgetur #helgekos

  • Hverdag

Liker

Kommentarer