Min helg i tekst og bilder

Denne helgen ble mer ufrivillig rolig. Lørdag dro vi på shopping på senteret, jeg trengte litt til min neste års bujo og vitaminer. Bestemt meg for å ta mer D-vitaminer i tillegg til det jeg vanligvis tar. Jeg fant det jeg tenkte på til bujoen også. Etter at jeg startet i den Harry Potter bujoen så har jeg også fått mer inspirasjon til å være mer kreativ også nær det kommer til doble bokstaver og washitape. Blir mye farger og gøy nå!

På søndag skulle vi mulig til Oslo, men det ødela streiken og nå vet jeg ikke hva jeg fjør i forhold til jobb. Eneste mulighet blir å gå, men jeg syns det er litt langt og bratt. Hater bratte bakker! Så da gikk vi heller en søndagstur og var hjemme, ikke like gøy, men Ok. Håper neste helg blir litt mer innholdsrik, men det ser mørkt ut hvis jeg må være hjemme.

#helg #helgen #helgibilder #helgekos #helgetur #helgehandle #shoppingsenter #shopping #lørdag #shoppingtur #shoppingdag #søndag #søndagstur #søndag #foto #fotografere #fotografier #fotoinspo #fotosafari #fototur

  • foto

Liker

Kommentarer