Min helg

Jeg skrev om lørdagen på lørdag så den kan du bare scrolle deg ned til etter å ha lest dette innlegget.

Søndagen ble en rolig dag. Det ble mye TV, jeg så på Mot i brøstet, Generasjon Z eller noe, Bonanza, Grensevakten, Sam og Cat og ICarly før jeg gikk over til YouTube og PC. Der prøver jeg å gå igjennom se senere-lista mi hvor jeg har samlet mye rart over flere år som jeg må se igjennom for å kunne lagre mer for det ble plutselig fult. Så jeg er mye på YouTube!

Ellers ble det endel søvn på sofaen på formiddagen mellom programmer. Og en drøm jeg hadde reagerte jeg også litt på. For jeg drømte at min mor og jeg skulle være med min bror på noe, det var et slags senter hvor det var mange barnefamilier. Vi skulle på do før vi skulle gå til avtalen. Når jeg satt på do i drømmen klarte jeg ikke å tisse. Og det ble ubehag. Så når jeg våknet var jeg pissatrengt. Så da tenkte jeg at hvis jeg drømmer om at jeg sitter på do i en drøm, men ikke får gjort noe så forteller det på en måte kroppen min at jeg må våkne og stå opp for å tømme blæra. Det var da også noe å skrive om..

På ettermiddagen så hadde vi to regnbuer rett utenfor soveromsvinduet! Da nynnet jeg Somewhere over the rainbow som er fra min yndlingsfilm Trollmannen fra Oz/The wizard of Oz. Det så ut som regnbuen startetvrett ved omsorgsboligen borti her.

Nå starter en ny uke og jeg håper den går fort og smertefritt unna.

#helg #helgen #søndag #søndagsmys #søndagskveld #søndagskos #drøm #drømmer #drømmeland #regnbue #regnbåge #regnvær #tv

  • Hverdag

Liker

Kommentarer