Min favoritt parfyme!

Når jobben var på tur med Kiel båten i 2019 var det vel, ville jeg unne meg en litt finere parfyme enn de billige på Rusta. Jeg hadde hørt at Escada skulle være veldig bra og fant fort en flaske jeg luktet på og fant ut at ja, denne luktet virkelig godt! Så jeg kjøpte den og en annen parfyme som også luktet ganske godt. Og jeg kjøpte en til på veien hjemover også. Så jeg har en uåpnet når den jeg nå bruker snart er tom.

Samtidig tok jeg en lukterunde på andre kjente parfymer som den kjente Chanel no 5 som luktet verre enn høgg! Men parfyme er smak og behag, det er mange merker og mange slags lukter å finne fram til og finne ut av før en virkelig finner en som passer deg selv. Og jeg fant min i Escada! Og jeg har lyst til å prøve flere av luktene deres. Body lotionen fant jeg på senteret senere, på Frederik og Louisa, lik lukt som parfymen og helt perfekt!

Min favoritt lukt i parfymer er fruktige og candy aktig, friskt og godt. Og det tror jeg har funnet her.

Kunne tenkt meg på en båttur igjen snart for å finne fram til flere gode lukter, men jeg kan jo også ta en sjans på nett eller ta en tur på Frederik og Louisa. Disse parfymene er dyre, men så er det merke også.

Og jeg vil tro det blir brukt mer parfyme når det blir varmere og slipper å bruke store jakker som parfymen forsvinner inn i nå for tiden. Veldig irriterende når du lukter godt, tar på jakka, og når den tas av igjen er lukta på deg borte, men jakka lukter parfymen du nettopp tok på. Kjipt!

#parfume #parfym #parfyme #parfymlover #parfymeflaske #älskarparfymer #escada

Liker

Kommentarer

ByNorin
ByNorin,

Escada har vært en favoritt i mange år hos meg, men ikke kjøpt den på en god stund nå.. Kjøper sjeldent parfyme selv, så bruker det jeg får i evt gaver, hehe^^ Bruker pr nå Alive fra Hugo Boss, samtidig som jeg har et par andre å bytte på med 😊)

nouw.com/bynorin
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Har ikke kjøpt parfyme på noen år jeg heller nå, jeg må bruke opp det jeg har først. 😊👍🏻

nouw.com/ingridmvsliv