Min bursdagsuke

Min bursdagsuke

Denne uka har vært helt vanlig, men med noe opplevelser.

Mandag og tirsdag var helt vanlige med jobb. Onsdag var min mor og jeg på Det norske teatret og så den utrolig bra forestillingen Lazarus! Torsdag var det jobb før en tur til Ikea for å finne Nissafors trallen, jeg kjøpte den så kanskje blir den min nye bujo-tralle. Fredag og lørdag blir rolige dager. På søndag har vi planlagt enten en gravsafari på Vestre gravlund eller et museumsbesøk, kommer helt an på været.

På torsdag den 23 som var min bursdag fikk jeg mange fine gaver. Jeg fikk Mummi vintersesongkopp 2019, utrolig søt kopp! Jeg fikk to notatbøker og garn, en feriedagbok og to bøker, en om Roald Amundsens siste reise og Else går til psykolog. Og et skrapekart over Sverige. Så fornøyd! Bøker er alltid en sikker vinner!

Så fikk jeg utrolig fint vær med den flotte solnedgangen på torsdag, som er et tegn på at jeg har vært en snill pike hele året! Ikke verst bare det. Hehe!

#bursdag #bursdagsfeiring #bursdagsgave #bursdagsbarn #bursdagfeiring #bursdagsgaver #fødselsdag #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsglede #hverdagsliv #hverdagsblogg

Liker

Kommentarer