Min bursdagsuke!

På lørdag den 23. skjer det! Da svitsjer 2 om til 3 og jeg blir 33 år! Jeg gruet meg til å fylle 30, men når jeg kom dit merket jeg ikke store forskjellen på noe som helst. Jeg var fortsatt den barnslige jenta jeg alltid har vært, og nå alltid kommer til å bli! Ja, jente! Aldri kall meg dame eller kvinne for det er jeg absolutt ikke! Jeg er ei jente! JENTE!! Merkelig ord foresten...

Men ja, jeg er spent. Jeg må jo feire dagen på en måte! Utearealene på Folkemuseet på Bygdøy skal jo være åpent, kanskje dra dit for en vandring og lunsj? Ta en gåtur ute i Oslo? Gravsafari? Fototur? Noe håper jeg det blir. Sitte hjemme er uaktuelt! Tradisjonen er egentlig en tur på teater, men det skjønner jeg blir vanskelig. Har foresten et innlegg klart om hvordan min 30årsdag ble i den anledning. Må bare ta noen bilder og forberede litt først.

Jeg har kjøpt meg selv en gave, og en gave fra Nano, utrolig spennende! Og kaken anledning dagen blir en gulrotkake med gulrotpynt. Har visst blitt rene kaninen her! Hehe, men ja. Er ikke så begeistret for marsipan lenger, pleide å ha en marsipankake på bursdagen før. Hva middagen blir vet jeg ikke ennå.

Jeg pleier jo å være så pessimist av meg at hvert år tror jeg at jeg ikke lever til neste jul eller bursdag. Jeg håper selvfølgelig at jeg gjør det, men jeg tror det virkelig ikke. Så jeg må være forsiktig denne uka så jeg ikke havner utfor noe. Angst, hypokondri, redsel og livet er dritskummelt! Man vet aldri noe om noe som helst!

Dette ble bare rart, men ja. Ha en fortsatt fin uke!

#bursdag #bursdagsbarn #bursdagsuke #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #hverdagsglede #hverdagslykke #hverdagskos

  • Hverdag

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg ligger en del år over deg, men jeg syntes det er rart når noen kaller meg dame eller kvinne. Inni hode mitt er jeg fortsatt den sprø og tullete 25 åringen 😉 Hørtes jo ut som en fin måte å feire dagen på ute.

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ja, har lyst til å finne på noe den dagen.. 😊

nouw.com/ingridmvsliv