Min bulletjournal

Min første bulletjournal var en Listelykke notatbok. Jeg likte systemet og fylte ut hver dag i 2018 og lagde egne lister i boka også. På slutten av året bestemte jeg meg for at for 2019 ville jeg prøve meg på min egen. Jeg gledet meg til å lage forsider til hver måned og lagde en liste over tema for hver måned.

Boka jeg bruker er fra TGR, jeg bruker klistremerker til pynt og washitape og skriver ut bilder til forside.

Jeg fant på min egen ukesoppsetting, hvor jeg kan fylle ut om dagen for hver dag, som middager, hva jeg har kjøpt, regninger jeg har betalt, planer, osv.

Jeg har også laget egen kulturside, hvor jeg fyller ut for hver gang jeg har vært på teater, kino, et museum eller andre ting innen kultur. Jeg har en side for mål dette året og en spareside. Og moodtrackeren min begynner allerede å bli veldig fargerik! For ikke å snakke om vaneloggen.

Jeg ser meg selv som en nybegynner ennå og sluker inspirasjon fra hvor det skal være.

#bulletjournal #bulletjournaladdict #bulletjournalen

Liker

Kommentarer

Polarlykke
Polarlykke,
Så kult. Jeg har nettop hørt om bullet journal å synes det høres ut som en spennende ting å lage. Jeg er jo avhengig av kalenderen min, hvor jeg skriver opp absolutt alt. Å ha dette i form av en bok må jo være genialt..
nouw.com/polarlykke
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Jeg koser meg veldig med dette. Jeg liker å bruke kreativiteten min. Også en fin måte å samle alt I lister og i kalendere.
nouw.com/ingridmvsliv